събота, 20 октомври 2012 г.

Началото! ^^

            Началото винаги е най-трудно. Много се чудех какво да напиша в този пост. Дали да ви приветствам с някакви забавни реплики или да съм по-директен и направо да започна по същество. Много неудобно решение.
            Като цяло „ще открия“ с това как ми хрумна да създам този пореден блог.
            От доста време искам да имам по-активни писания. Това трудно ми се получава с разказите, защото те изискват повече време, пък и са на моменти, не всеки ден съм в настроение за писане. Те не бяха отговор на порива, който се събираше в ума ми. Чудех се още докато не ми хрумна малко странна идея.
            Последната седмица ми се насъбраха много събития, на които да присъствам. Всички те бяха с различна тематика – Среща на литературен клуб, Баркрафт за финалите на ГСЛ и Рожденият ден на Националния Клуб за Фентъзи и Хорър. От всяко от тези събития аз останах много доволен и исках да изкажа мнението си към тези среди от хора. От там се роди идеята за блога. Начин да покажа своята гледна точка.
            Сега да мина по същество. Както разбрахте от по-горните редове, този блог ще представлява микс от статии посветени на различни събития, на които съм присъствал. Ще се ъпдейтва до няколко дена след съответното събитие и ще изразява личното ми мнение, неподправено и искрено, малко хапливо на моменти, но пък чисто и от извора.
            Надявам се да ви хареса идеята. Също се надявам да се получи приятна експлозия от емоции и мисли.
            Приятно четене!

Няма коментари:

Публикуване на коментар